Solved

Having problems to get access_token <%= access_token %>

Im trying to get the access_token, but the  <%= access_token %> seems to keep that way. Without change

https://developers.freshdesk.com/docs/oauth/


1 person has this problem


ADMIN

Hi Axel,


I will have this checked and get back to you soon. Thanks for your patience. 



animator.gif
Thriyambhakesh Ravi

Technical Account Manager, Freshdesk
p : +61281884692
e : thriyambhakesh.ravi@freshworks.com



ADMIN

Hello Axel,


Sorry that we have kept this thread unattended for a very long time.Have you been able to workaround this issue? Please let us know in case if you're still looking for some help.


Cheers!

Hey guys,


Any update with this? I'm facing the same now.

Yes.

Mahesh Siva S T explain this to me: 

The substitution of access_token happens at the server side(on freshdesk server), console.log will not make any substitution.

When you use $request and token substitution using <%= %> in your headers, it should work.


So to check if the token was accessing right I made an endpoint on my API to check if it was correct


The substitution of access_token happens at the server side, console.log will not make any substitution.

When you use $request and token substitution using <%= %> in your headers, it should work.



So I created an endpoint in my API to see if the token was getting correctly. 


1 person likes this

Login or Signup to post a comment

Sign up for Freshsales today

Start your 30-day free trial. No credit card required. No strings attached.

Start Free Trial